1. LezCronut's Avatar
    Hi it's a pain in the *** to edit a message.
    And when I input a new additional reply, the previous one gets deleted. Geezus what is wrong with it.

    I'd like to open each sub group in a new tab. But we can't do that. I dont want to hit the back button all over over again.
    Foruming in web browser sucks big time. I hope it's included in the AC Forum app.
    10-15-2016 10:50 AM
  2. pkcable's Avatar
    10-15-2016 11:54 AM
  3. LezCronut's Avatar
    Omg there is an app for this??! Thanks a lot!
    pkcable likes this.
    10-17-2016 11:37 AM
  4. pkcable's Avatar
    Omg there is an app for this??! Thanks a lot!
    But of course! Glad you found your way over here! We have a nice little community of regulars!
    krisguy likes this.
    10-17-2016 11:40 AM
  5. James Falconer's Avatar
    @LezCronut - yes, the app is quite good!

    Back to your original problem though, can you give me more details? OS, browser, etc? If I can recreate the issue I can fix! (all seems fine on my side in multiple browsers)
    pkcable likes this.
    10-17-2016 11:59 AM
  6. pkcable's Avatar
    @LezCronut - yes, the app is quite good!

    Back to your original problem though, can you give me more details? OS, browser, etc? If I can recreate the issue I can fix! (all seems fine on my side in multiple browsers)
    And James LOVES screencaps so if you can capture your screen and show him the problem it will be much easier for him to help. (whenEVER I ask him for help, he's like "PK did you get a screencap!" so now I KNOW! lol)

    If you tell me which device you are using I can probably help you figure how to screencap it!
    10-17-2016 02:14 PM
  7. pkcable's Avatar
    Assuming its an Android Phone, SINCE you came to us from AC, check out this blog.....

    How to take a screenshot on Android | Android Central
    10-17-2016 02:17 PM
  8. James Falconer's Avatar
    Screenshots are always helpful. Any way you can illustrate the problem to help us recreate is, well... aces. Some folks have even gone so far as to capture a video for us. Certainly not necessary but very much appreciated
    10-18-2016 08:57 AM
  9. LezCronut's Avatar
    @LezCronut - yes, the app is quite good!

    Back to your original problem though, can you give me more details? OS, browser, etc? If I can recreate the issue I can fix! (all seems fine on my side in multiple browsers)
    Android on Nexus 5, Opera browser
    10-18-2016 10:24 AM
  10. James Falconer's Avatar
    Thank you. Will take a look!
    pkcable likes this.
    10-18-2016 04:15 PM

Similar Threads

  1. Not In Android Central Forum App?
    By LezCronut in forum Site Feedback & Help
    Replies: 4
    Last Post: 11-14-2016, 11:20 AM
  2. How can I fix not being able to login to VR Forums App?
    By qfnol31 in forum Site Feedback & Help
    Replies: 11
    Last Post: 10-17-2016, 11:59 AM
  3. Replies: 4
    Last Post: 10-13-2016, 04:53 PM
  4. Some AltSpace selfies..
    By MainFragger in forum VR Videos: game shots, build videos, social experiences
    Replies: 2
    Last Post: 10-13-2016, 11:43 AM
  5. Forum posting
    By VR Question in forum Ask a Question (no registration!)
    Replies: 4
    Last Post: 10-12-2016, 05:38 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD